ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΗΜΕΡΑ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ 16η – Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020 [ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ]

 Η Δημιουργία ετοίμασε και παρέδωσε στους ανθρώπους ένα τέλειο περιβάλλον, υγιέστατο, όμορφο και καθαρό, συμβατό με τη φυσιολογία τους, για να ζήσουν μέσα σ΄αυτό και να δημιουργήσουν, αλλά με κάποιους όρους όπως να το σεβαστούν, να το προστατέψουν και να το παραδώσουν το ίδιο αμόλυντο και στους απογόνους τους.

Από την άλλη μεριά, η αποστασία με όλες τις δόλιες τεχνικές της όπως το ψέμα, ο φόβος, η βία, κατάφερε να εγκλωβίσει τους ανθρώπους μέσα στα δικά της καλούπια, όπου μπορούσε να τους ελέγχει και να τους χειραγωγεί.
Λίγες δεκαετίες πίσω στο χρόνο, δεν θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε τα τόσο ευδιάκριτα στοιχεία της αποστασίας, όπως αυτό συμβαίνει ολοφάνερα πλέον στις μέρες μας.
Και δεν μπορούσαμε, γιατί οι Έλληνες σεβόταν και τιμούσαν ακόμη θεσμούς που στεκόταν σαν φύλακες στις Αξίες της Δημιουργίας.

Σεβόταν και τιμούσαν το θεσμό της οικογένειας, τον τόπο τους, τα ήθη και τα έθιμα που οι πρόγονοι, τους είχαν παραδώσει.

Οι μικρές κλειστές κοινωνίες μπορούσαν να ελέγχουν ό, τι καινούργιο έμπαινε ανάμεσα τους και αν αυτό δεν ήταν συμβατό με όσα γνώριζαν από τις παραδόσεις τους, αυτόματα και χωρίς δεύτερη σκέψη, η ίδια η κοινωνία το απέρριπτε.

Οι Έλληνες ετοιμαζόταν πάντα από μικρά παιδιά, ώστε να είναι έτοιμοι να δώσουν ακόμη και τη ζωή τους για να προστατέψουν τα των προγόνων τους, την πατρίδα και την οικογένεια τους.

Όμως η αποστασία υπήρχε, κατάστρωνε υποχθόνια σχέδια εναντίον των Ελλήνων, οι οποίοι ήταν οι θεματοφύλακες των Αξιών και με υπομονή καραδοκούσε τον κατάλληλο καιρό για να χτυπήσει.

Ήδη είχε καταφέρει να πετύχει το δυσκολότερο κομμάτι του σχεδίου της.
Είχε κάνει τους Έλληνες να ξεχάσουν την αληθινή τους καταγωγή, τους αληθινούς τους Δημιουργούς και τους είχε δώσει έναν δικό της θεό να τον λατρεύουν, να τον πιστεύουν και να πεθαίνουν στο όνομα του.

Με την τηλεόραση και τα ΜΜΕ η τέλεια χειραγώγηση πλέον ήταν θέμα χρόνου…

Τώρα στόχος ήταν να χτυπηθεί η οικογένεια και ο σεβασμός προς την πατρίδα και τις παραδόσεις.

Τα ΜΜΕ πρόβαλαν συνεχώς και με επαναλήψεις, ως πρότυπα προς μίμηση, τους δικούς της ηθοποιούς και διάφορα άλλα πρόσωπα, τα οποία ήταν γνωστά σε όλο τον κόσμο.

Ένα πρόγραμμα τέλειας πλύσης εγκεφάλου είχε αρχίσει να εκτελείται...

Η Ελληνίδα που ως τότε ήξερε να τιμά την οικογένεια της, το σπίτι της, να ασχολείται με τα παιδιά της και την σωστή ανατροφή τους, να συγκεντρώνει τους ντόπιους σπόρους και να συνεχίζει την καλλιέργεια τους, τώρα βρέθηκε αντιμέτωπη με τις επιταγές της μόδας σε όλα τα επίπεδα….
Βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν εχθρό αόρατο, πολύ καλά καμουφλαρισμένο, τέλεια οργανωμένο, ενώ αυτή δεν είχε ιδέα για το ύπουλο σχέδιο του, που θα κατέστρεφε την ίδια, την οικογένεια της, τη μικρή της κοινωνία και κατ΄επέκτασιν την πατρίδα της….

Ο αόρατος εχθρός έπαιρνε μορφή μέσα από τις διάσημες ηθοποιούς που είχαν γίνει σύμβολα του σεξ…

Η πορνεία, που τόσο ο Έλληνας κατέκρινε κι απέφευγε, άλλαζε χαρακτήρα πλέον στα μάτια του και φάνταζε σαν κάτι φυσιολογικό κι επιδιωκόμενο.

Οι γυναίκες βλέποντας πόσο άρεσαν τα σύμβολα του σεξ στους άνδρες τους, ήθελαν να τις μοιάσουν τόσο στην εμφάνιση όσο και στις συμπεριφορές…

Το αποστατικό σχέδιο εκτυλισσόταν με απόλυτη επιτυχία…

Γυναίκες και άνδρες είχαν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου και με απίστευτη ευκολία πιάστηκαν στην παγίδα, όπως οι μύγες που κολλάνε στην εντομοπαγίδα….

Η λαγνεία κυρίευσε θηλυκά κι αρσενικά και η αποστασία έτριβε τα χέρια της από ικανοποίηση καθώς πουλούσε μέσω της μόδας και της διαφήμισης, ένα σωρό άχρηστα αξεσουάρ και ρούχα, χτενίσματα, αρώματα και καλλυντικά, όλα σχεδιασμένα να εξυπηρετούν την καλυμμένη πορνεία…

Μια ολόκληρη αποστατική βιομηχανία μόδας και διαφήμισης στήθηκε ώστε όλα να φαντάζουν τόσο τέλεια και φυσιολογικά…..

Και όσο πιο ακριβά πουλούσαν τη μόδα τους οι αποστάτες, τόσο περισσότερο Έλληνες κι Ελληνίδες δούλευαν για να βγάλουν λεφτά και να την αγοράσουν…

Η αντιαισθητική, η προστυχιά, η κακογουστιά, ήρθαν να αντικαταστήσουν τα φινετσάτα και κομψά ρούχα των περασμένων δεκαετιών.
Και φυσικά κανείς δεν νοιαζόταν πλέον για την ποιότητα αλλά για την ποσότητα…

Μα πόσο τρομακτικό και συνάμα λυπηρό είναι, όταν κάποιος συνειδητοποιεί το υποχθόνιο σχέδιο τους;;;

Πόσο αηδιαστικό κι αποκρουστικό φαντάζει το πρόσωπο της αποστασίας, χωρίς τις μάσκες και τα καλύμματα του;;;;

Γιατί όλοι μας έχουμε ξεγελαστεί κι έχουμε πιαστεί στην παγίδα τους να λατρέψουμε κάποιον τραγουδιστή, ηθοποιό, καλλιτέχνη και να τον κάνουμε πρότυπο μας, μιμούμενοι ή αποδεχόμενοι τις δικές του συμπεριφορές και προτιμήσεις, οι οποίες ήταν εκεί καλοπληρωμένες από την αποστασία ακριβώς για να μας μαγέψουν…..

Είναι όμως εξίσου συναρπαστική η διαδικασία της συνειδητοποίησης και ο αγώνας να τα αποτινάξεις όλα αυτά από πάνω σου, όπως πετάς με αηδία τις ανεπιθύμητες τρίχες από τα ρούχα σου…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια